Home Despre noi Staff Contact

Premiile de Excelenta Administratie.ro

Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie


ADMINISTRATIE PUBLICA CENTRALA
ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA
MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iasi


Luni, 12 Decembrie 2016

ANM anunţă vreme rece și precipitații pe arii extinse în majoritatea regiunilor, în intervalul 12 - 25 decembrie

Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni va fi unul, în general, destul de rece, cu nopți în care temperaturile vor scădea sub limita de îngheț în câteva regiuni, dar și cu perioade în care precipitațiile vor fi importante cantitativ la nivelul întregii țări, dar mai ales la munte, conform prognozei de specialitate, valabilă pentru perioada 12 - 25 decembrie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Luni, 05 Decembrie 2016

ANM anunță dimineți și seri geroase în majoritatea regiunilor, în următoarele două săptămâni

Prima parte a acestei săptămâni și finalul săptămânii viitoare vor fi caracterizate de o vreme geroasă în aproape toată țara, în special dimineața și seara, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor mai însemnate cantitativ va apărea după 12 decembrie, potrivit prognozei de specialitate valabilă pentru perioada 5 - 18 decembrie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) .

Primaria Giurgiu

Luni, 28 Noiembrie 2016

Vreme mai rece decât în mod normal și precipitații însemnate cantitativ, din 4 decembrie

zapada1.jpgVremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în aproape toate regiunile, iar precipitații însemnate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, vor fi posibile cu probabilitate mai mare din 4 decembrie, relevă prognoza de specialitate valabilă pentru perioada 28 noiembrie - 11 decembrie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) .

Joi, 17 Noiembrie 2016

Start in etapa a III-a a Statiei de Reciclare Brasov

ecotic_brasov1.jpgStatia de Reciclare este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), lansata de ECOTIC in iunie 2016 si dedicata mediului rural din Romania. Brasov este cel de-al doilea judet strabatut de Caravana ECOTIC, cu sprijinul Institutiei Prefectului Județul Brasov, Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov si DEDEMAN. Cea de-a treia etapa se desfasoara in perioada 16 - 30 noiembrie 2016.

Votez pentru sanatate

Luni, 07 Noiembrie 2016

"Statia de reciclare" Brasov: rezultatele celei de-a doua etape - 6,3 tone DEEE colectate

ecotic_brasov_1.jpg"Statia de Reciclare" este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), lansata de Organizatia ECOTIC in iunie 2016 si dedicata mediului rural din Romania. Brasov este cel de-al doilea judet strabatut de Caravana ECOTIC, cu ajutorul Institutiei Prefectului Judetul Brasov, Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov si DEDEMAN.

Marti, 18 Octombrie 2016

Municipiul Iași continuă să recicleze: Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o nouă tombolă

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru România, fiind primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private. Pe 24 octombrie 2016, se dă startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole cu premii atractive. Campania se desfășoară în perioada 24 octombrie - 3 noiembrie 2016.

focality

Luni, 17 Octombrie 2016

Incepe etapa a II-a a "Statiei de Reciclare" Brasov, campanie ECOTIC dedicata mediului rural

ecotic_brasov3.jpg"Statia de Reciclare" este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), lansata de ECOTIC in iunie 2016 si dedicata mediului rural din Romania. Dupa ce a strabatut judetul Iasi, "Statia de Reciclare" trece acum prin satele din judetul Brasov, pornind cea de-a doua etapa a campaniei; din 18 octombrie 2016, alte 5 localitati brasovene vor fi vizitate, cu ajutorul Institutiei Prefectului Judetul Brasov, Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov si DEDEMAN.

Luni, 17 Octombrie 2016

Prognoză ANM: vremea va fi rece și ploioasă pe durata următoarelor două săptămâni

Vreme va rămâne rece și ploioasă în majoritatea regiunilor din țară și doar intervalul 23 - 25 octombrie va fi caracterizat de valori termice în creștere, cu maxime de până la 16 grade Celsius, relevă prognoza de specialitate, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 17 - 30 octombrie.

kronemag

Miercuri, 12 Octombrie 2016

Autorităţile locale pot accesa fonduri pentru investiţii în vederea reducerii poluării cu nutrienţi

Autorităţile publice locale pot accesa fonduri atât pentru investiţii în vederea reducerea poluării cu nitraţi, cât şi pentru măsuri de consolidare a capacităţii instituţiilor cu rol de monitorizarea şi raportarea calităţii apelor, în cadrul proiectului "Controlul integrat al Poluării cu Nutrienţi". Proiectul se aplică în perioada 2016-2022 şi a fost prezentat miercuri la Prefectura Braşov, autorităţilor locale, cu responsabilităţi în domeniu, specialiştilor, societăţii civile, de către reprezentanţi ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Luni, 03 Octombrie 2016

ANM anunță temperaturi în scădere semnificativă și ploi pe arii extinse până la sfârșitul acestei săptămâni

Vremea va răci semnificativ în următoarele șase zile, temperaturile urmând să fie mai scăzute decât în mod normal, cu maxime ce nu vor depăși 13 - 16 grade Celsius, iar ploile vor fi frecvente pe arii extinse, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 3 - 16 octombrie.Pagina 1 / 27  >>>


Newsletter


Editorial
București - falimentul administraţiei locale
kivu_mircea.jpg
Un editorial de Mircea Kivu, publicat în ziarul "România Liberă" Citeste


Analiza
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. Citeste


Interviu
Luminița Chivu (INCE): "România nu are prea mulți salariați în sectorul public, ci prea puțini în sectorul privat"
chivu_luminita.jpg
Problema României nu este neapărat aceea că sunt prea mulți salariați în sectorul public, ci faptul că sunt prea puțini angajați în sectorul privat și mulți dintre aceștia sunt plătiți cu salariul minim, care este foarte scăzut, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, Luminița Chivu, director general al Institutului Național de Cercetări Economice "Costin C. Kirițescu" (INCE), din subordinea Academiei Române. Citeste


Compania saptamanii
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă"
mangalagiu_iulian.jpg
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi", afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
urbanconcept_2016_1.jpg
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. Citeste

agerpres.ro

Semnal Editorial
Raportul anual Administratie.ro 2015 este acum disponibil pentru descărcare gratuită!
Echipa redacţională a portalului Administratie.ro are plăcerea să anunţe finalizarea Raportului anual pe 2015, o sinteză a celor mai importante evenimente, proiecte şi declaraţii de anul trecut în domeniul administrației publice. Raportul Administratie.ro 2015 a apărut ca rezultat al interacțiunii dintre portalul Administratie.ro și cititorii săi, în covârșitoare parte reprezentanți ai instituțiilor publice din România. Citeste

Vizitatori
counter