Restrictionari la transportul de marfuri in municipiul Ploiesti

Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Domeniului Public si Privat, va amplasa panouri de atentionare la toate intrarile din oras, prin intermediul carora conducatorii auto vor fi informati cu privire la restrictionarile stabilite la transportul de marfuri potrivit HCL 34/ 2006.
Incepand cu 1 aprilie 2006, prin hotararile 34 si 81/2006 emise de Consiliul Local al municipiului Ploiesti, s-a reglementat, la nivelul orasului, circulatia autovehiculelor cu masa totala mai mare de 3,5 tone. Placutele care vor fi instalate la intrarile in oras vor preciza restrictiile impuse de actul normativ si locatia de unde se vor putea procura vignetele pentru transportatorii care tranziteaza municipiul Ploiesti in mod ocazional.
In urma selectiei de oferta organizata de ADPP Ploiesti, s-a stabilit ca vignetele respective vor fi comercializate prin statiile OMV, Rompetrol si prin SC Strand Auto Service.

Pentru cei care efectueaza activitatea de transport marfuri in mod regulat, autorizatiile prevazute in hotarare vor fi eliberate de catre Administratia Domeniului Public si Privat Ploiesti prin Serviciul Administrare Drumuri situat in sediul Halelor Centrale. Autorizatiile se elibereaz