RENEXPO premiază energia în trei categorii!

renexpo.jpgCompania REECO va oferi pentru a patra oară RENERGY AWARD, prin care vor fi premiate inițiativele și creativitatea celor care se implică și contribuie la dezvoltarea sectorului de energii regenerabile și eficienței energetice în România. Personalități remarcabile și companii din domeniul energiilor regenerabile și al eficienței energetice din România și din străinătate, se vor reuni la decernarea RENERGY AWARD găzduită de RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, în cadrul Ceremoniei de Deschidere, care va avea loc la etajul 1 al Sălii Palatului, pe 18 noiembrie 2015, ora 11.

RENERGY AWARD va fi prezentat în trei categorii: unei Personalități Remarcabile, Tehnologii Inovatoare și pentru prima dată, unui Investitor Străin. RENERGY AWARD acordat unei Personalități Remarcabile, are un rol central în industrie și este caracterizat printr-un angajament constant sau realizări deosebite în domeniul energiilor regenerabile și eficienței energetice. Premiul este destinat celor care au realizat ceva cu inima, sufletul și prin creativitate. RENERGY AWARD în categoria unei Tehnologii Inovatoare este destinat tuturor companiilor și produselor prezentate pe standurile târgului RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, iar RENERGY AWARD unui Investitor Străin va fi acordat unei companii care participă ca expozant an de an la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE și care este activ pe piața din România de mai mulți ani, având o contribuție importantă în creșterea economiei țării noastre.

Cei care doresc să aplice sau să propună persoane cheie, experți sau o companie din domeniu pot trimite aplicațiile pe adresa info@reeco.ro, până pe data de 30 octombrie 2015. Domeniile pentru care se poate aplica sunt: Tehnologie solară, Eficiență energetică și Clădiri inteligente, Bioenergie și Cogenerare, Hidroenergie și Energie eoliană. Formularul pentru aplicație poate fi găsit AICI!

Mai multe informații despre cel mai mare și important eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, despre conferințele de specialitate și despre RENERGY AWARD găsiți pe
www.renexpo-bucharest.com.