Realizările din acest an așteaptă să fie publicate în Anuarul “Administratie.ro – Proiecte relevante ale anului 2015”!

Pe 22 octombrie a avut loc la Poiana Brașov cea de-a XI-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, în cadrul căreia au fost premiate o parte dintre cele mai relevante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Deoarece numărul proiectelor înscrise în competiție a fost foarte mare, de peste 200, echipa editorială a portalului Administratie.ro a luat decizia reunirii tuturor acestora într-un amplu volum, “Administratie.ro – Proiecte relevante ale anului 2015”, ce va fi publicat la începutul anului viitor.

Acest Anuar își propune să devină o oglindă completă și obiectivă a activității desfășurate în acest an de instituțiile administrației publice locale, prin publicarea celor mai importante proiecte derulate de fiecare în parte. Anuarul va fi distribuit în format electronic tuturor Prefecturilor, Consiliilor Județene, primăriilor de municipii și orașe, precum şi conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor, membrilor Guvernului, membrilor comisiilor de Administraţie din Camera Deputaţilor şi Senat, liderilor organizaţiilor profesionale din administraţia publică.

Orice instituţie din administraţia publică locală şi centrală poate trimite până pe data de 1 decembrie proiectele care merită să fie publicate în “Administratie.ro – Proiecte relevante ale anului 2015”. Pentru aceasta, dacă nu ați făcut-o deja, vă invităm să trimiteţi până pe data de 1 decembrie, pe adresa de email office@administratie.ro, un material în format word sau pdf de maxim 5.000 de caractere (2 pagini) cu rezumatul celor mai importante trei proiecte derulate în acest an de instituţia în care lucraţi. Materialul poate cuprinde linkuri către paginile web unde aceste proiecte sunt expuse pe larg.