PSD şi PNL vor stabili candidatul la Primăria Târgovişte în urma unor sondaje

Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal vor stabili candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte în urma unor sondaje, care vor fi făcute la începutul anului viitor.

”Pentru municipiul Târgovişte am stabilit să facem un sondaj de opinie, după ce mai testăm şi mai discutăm în cadrul organizaţiei cu privire la posibili candidaţi. Consultăm organizaţia, mai vedem şi alte variante, unele chiar din afara partidului, mă gândesc, ca să putem să ne maximizăm şansele”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. PNL Dâmboviţa a anunţat, de asemenea, că va avea candidat propriu ce va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie.

Funcţia de primar al municipiului Târgovişte este vacantă după ce Gabriel Boriga a pierdut, în luna august, mandatul, în urma unei hotărâri judecătoreşti. Gabriel Boriga şi-a pierdut mandatul în urma condamnării la trei ani cu suspendare într-un caz de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată. Boriga a fost timp de şase ani primar al Târgoviştei din partea Partidului Democrat Liberal (PDL). Atribuţiile de primar au fost preluate de un viceprimar.

Cel mai probabil în primăvară vor fi organizate alegeri la Primăria Târgovişte, iar singurul care şi-a anunţat candidatura este Gabriel Boriga, care a spus că va candida ca independent. AGERPRES