Proiect de asfaltare în completarea programului de curăţenie de primăvară din municipiu Giurgiu

iliescu_lucian2011.jpgUn proiect de 1,5 milioane de euro prin care se vor asfalta mai multe drumuri din municipiul Giurgiu, din centrul oraşului şi până la ieşirea din ţară, spre Ruse, Bulgaria, va completa programul de curăţenie de primăvară din acest an.

“Aştept proiectul european cu bulgarii în valoare de 1,5 milioane de euro care presupune asfaltarea străzilor din centru, spre vamă şi până la ieşirea din România, iar din anul 2013 sper să terminăm şi cu toate lucrările de apă-canalizare şi gaze astfel încât nicio stradă să nu mai fie spartă din cauza lucrărilor şi să facem din Giurgiu un orăşel european”, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

El a adăugat faptul că în lucrările de curăţenie din acest început de primăvară va încerca să fie mai analitic, să fie stabilite normele de timp şi de valori pentru fiecare lucrare executată astfel încât să nu existe lucrări care nu se pot deconta din lipsa banilor. El a făcut apel şi la locuitorii municipiului Giurgiu de a sprijini curăţenia de primăvară din municipiu şi, acolo unde este cazul, fiecare să îşi facă curat în faţa curţilor. AGERPRES