Primarul Slatinei, Darius Valcov, a fost reinvestit in functie

Primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, reales din primul tur de scrutin cu peste 80% din voturi, a depus juramantul la reinvestirea in functie.
Dupa momentul solemn, Valcov a reamintit celor prezenti ca in acest al doilea mandat va continua proiectele incepute in ultimii patru ani, printre care extinderea spatiilor verzi si reabilitarea acestora, constructia de locuinte pentru tineri, va continua masurile de protectie sociale ce se aplica si in prezent si va incerca sa determine dezvoltarea orasului, astfel incat acesta sa se situeze in primele trei orase din tara.

“Pentru acest mandat am un obiectiv ambitios, sa duc Slatina intre primele trei orase din tara fapt posibil prin atragerea de noi investititori ce vor determina dezvoltarea economica, prin continua infrumusetare a orasului si continuarea investitiilor incepute in ultimii patru ani”, a spus Darius Valcov.

El a declarat in urma cu patru zile, la un spectacol organizat de PD-L Slatina pentru a multumi celor care l-au votat, ca acesta este probabil ultimul sau mandat deoarece intentioneaza ca la urmatoarele alegeri locale sa sprijine pentru fotoliul de primar la Slatina o persoana de incredere, care sa ii continue proiectele. Valcov, care este presedinte al PD-L Olt, a afirmat atunci ca “probabil la finalul acestui mandat voi pleca la Bucuresti, cred ca si acolo va fi nevoie de mine. Pentru Slatina voi sprijini o persoana in care si eu si dumneavostra sa avem incredere ca este capabila sa continue ce am inceput eu”.

In urmatorii patru ani, Darius Valcov nu va avea probleme in a-si impune initiativele in Consiliul Local Slatina, unde PD-L detine majoritatea, iar cei doi viceprimari alesi pe 18 iunie, Dan Balasescu si Ana Anghel, sunt tot democrat-liberali.