Primarul Radu Mazare anunta o vara fara distractie, in Mamaia

mazare_radu_.jpgPrimarul Radu Mazare a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa ca in viitorul sezon estival, turistii din Mamaia vor fi lipsiti de traditionalele spectacole in aer liber ale dansatorilor brazilieni, precum si de concursurile aeronautice si de barci cu motor de Formula 1, de pe Lacul Siutghiol.

Proaspat revenit din obisnuita-i vacanta de iarna braziliana, Radu Mazare, a declarat ca in actualul exercitiu bugetar situatia financiara a primariei nu-i va mai permite sa sustina activitatile publice de divertisment cu care fusesera obisnuiti oaspetii celei mai de succes statiuni de pe litoralul romanesc.

“Situatia este cotoioasa si anul acesta nu mai facem nimic dintre cele cu care obisnuiam sa-i atragem pe turisti in Mamaia. Asta e! Situatia este foarte grea, vom analiza toate disponibilitatile bugetare pe care le vom avea la dispozitie, oricum distractiile raman pe ultimul loc, anul asta dar vom face tot ce putem ca sa asiguram protectia sociala pentru pensionari si necajiti. Stiu ca multi se intrebau daca ma mai intorc din Brazilia. Ei uite ca am revenit, dar in continuare analizez foarte serios posibilitatea de a ma retrage de la Primarie, mai ales in conjunctura actuala”, a declarat Radu Mazare. AGERPRES