Primarul municipiului Braşov susține că lucrările de reabilitare a străzilor vor fi corelate cu cele la reţele

scripcaru_george_2014.jpgReabilitarea infrastructurii rutiere din municipiul reşedinţă de judeţ este corelată în acest an cu lucrările care trebuie executate la reţelele de apă, gaze şi telefonie a precizat primarul Braşovului, George Scripcaru, marţi, într-o conferinţă de presă.

“Vor fi reabilitate 138 de străzi din tot oraşul. Sunt lucrări ample de investiţii atât pe străzi principale, cât şi pe cele secundare. De această dată au făcut un program comun cu reţeliştii, care vor interveni la început, apoi primăria va reabilita străzile şi aleile aferente. Pe unele străzi intervine doar primăria. Este un program care se desfăşoară pe tot parcursul acestui an, iar fondurile sunt prevăzute în bugetul local, dar şi în bugetele societăţilor care intervin în partea de reţele”, a arătat primarul.

Tot în cursul acestui an, parcul central “Nicolae Titulescu” va fi complet reabilitat, începând cu toaletarea arborilor, finalizată deja şi până la modernizarea căilor de acces, a aleilor şi a fântânii arteziene, a mobilierul urban, iluminatului public şi locurilor de joacă. Pe lângă locul de joacă existent, va mai fi construit un loc de joacă de către societatea comercială Aerotec.

Parcul de la Livada Poştei va fi modernizat, de asemenea, împreună cu societatea comercială INA Schaeffler, fiind parcurse câteva din etapele conceptului selectat pentru amenajarea acestui parc, în urma concursului de proiecte organizat de primărie în urmă cu doi ani. Şi aici vor fi refăcute căile de acces, aleile, mobilierul urban şi locul de joacă, a precizat primarul. AGERPRES