Primarul din Targu Mures avertizeaza prin panouri instalate in oras tentativele de

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca va monta in oras panouri prin care locuitorii vor fi avertizati asupra tentativelor de furt de terenuri din patrimoniul municipiului, ale grupurilor de interese.
Dorin Florea a spus ca va initia o adevarata campanie de avertizare si ca pe panourile respective targumuresenii vor putea citi avertizarea: ”Acest teren se urmareste a fi furat orasului”. Primul panou de acest gen este instalat in incinta Complexului de Agrement ”Muresul”, prin care se atrage atentia asupra faptului ca acel teren ar putea sa intre in proprietatea unor anumite ”cercuri de influenta”.
Florea a nominalizat UDMR, ”fara de care nu se misca nimic in oras”. ”UDMR face cel mai al dracului jocurile in acest oras, cand e vorba de vaduvit proprietatea orasului prin tertipuri tip AVAS, MApN sau diverse cluburi si asociatii sportive”, si ”orasul este furat cu acte in regula si anumite cercuri economice trateaza deja obtinerea a nu mai putin de 150 de hectare din patrimoniul orasului”, a accentuat Dorin Florea.

Primarul din Targu Mures a subliniat ca majoritatea primarilor din tara se confrunta cu astfel de practici si ca acestia vor lua pozitie in cadrul sedintei Asociatiei Municipiilor si Oraselor (AMO) din Romania, care va avea loc in perioada 28-30 iunie, la Alba Iulia. Dorin Florea, care este si vicepresedinte al AMO, a aratat ca rezolutia care urmeaza a fi adoptata va fi inaintata Parlamentului Romaniei. ”Daca nu se va tine cont de problemele ridicate de noi, ne vom gandi la altfel de forme de protest”, a precizat Dorin Florea.