Primarul Constanţei a semnat parteneriatul pentru NEVERSEA, cel mai mare festival muzical de pe litoral

Primarul Decebal Făgădău a semnat, pe 10 aprilie, protocolul de colaborare pentru organizarea, la Constanţa, în prima decadă a lunii iulie, a evenimentului muzical NEVERSEA, o replică locală a Festivalului internaţional UNTOLD.

În cadrul unei conferinţe de presă ce a precedat ratificarea parteneriatului pentru punerea în scenă a festivalului muzical NEVERSEA, primarul Decebal Făgădău, a anunţat că evenimentul ce îşi va deschide porţile în perioada 7-9 iulie 2017, va reuni peste 100 de artişti internaţionali, nume în vogă, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România.

La rândul său directorul general UNTOLD, Bogdan Buta, iniţiatorul şi directorul noului festival NEVERSEA, a anunţat că evenimentul se va desfăşura pe plaja NEVERSEA, o suprafaţă de peste 200.000 mp localizată în zona Faleză Nord, din Constanţa. Acolo, timp de trei zile, vor evolua peste 100 de artişti pe cele şapte scene ce vor fi amplasate chiar pe ţărmul mării, la eveniment fiind aşteptaţi peste 150.000 participanţi.

”Ne bucurăm că am găsit aici deschiderea cea mai mare şi într-un timp atât de scurt am reuşit să găsim soluţii. Am alocat foarte multe resurse pentru a gândi o poveste nouă care va avea mare succes de la prima ediţie. Timp de trei zile şi trei nopţi vrem să asigurăm distracţia tuturor”, a spus Bogdan Buta, directorul SC Neversea SRL, producătorul festivalului NEVERSEA.

Potrivit organizatorilor, festivalul NEVERSEA ar putea să aibă un buget de aproximativ 5 milioane de euro şi va fi cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD. Conform scenariului, legenda NEVERSEA spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. De mii de ani, generaţii de temerari ar fi încercat să găsească acest tărâm magic, însă fără sorţi de izbândă. O profeţie milenară spune că cei care vor naviga cu o arcă fermecată spre plajele insulei îşi vor putea trăi acolo tinereţea fără bătrâneţe. Din reflexia lunii pline, în apa liniştită a mării s-a ridicat o fiinţă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana că ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă şi că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-şi pune amprenta asupra vieţii.

La finalul conferinţei de presă, Bogdan Buta a anunţat că primele abonamente vor fi puse în vânzare la ofertă cu preţul de 200 de lei, plus taxe.

Preţul final al unui abonament va fi de 420 lei plus taxe, iar cei care se înregistrează pe site-ul www.neversea.com au la dispoziţie primele 5.000 de abonamente la preţul promoţional de 200 de lei plus taxe. Abonamentele VIP vor fi puse în vânzare începând de la 600 de lei plus taxe şi prima rundă de abonamente va fi scoasă la vânzare începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18,00, pentru clienţii înregistraţi pe site. AGERPRES