Primariile responsabile fac un pas in fata

Exista primarii in Romania care iau deciziile pe care le doresc cetatenii pe care ii reprezinta. Arata tarii intregi ca decizia ta, este decizia cetatenilor tai! Gala Premiilor Participarii Publice demonstreaza ca exista si primarii care isi consulta cetatenii!

Primariile si alte institutii publice care au reusit cu succes sa elaboreze politici publice pe baza identificarii nevoilor si dorintelor comunitatii pe care o reprezinta vor intra in competitia pentru Premiile Participarii Publice. Evenimentul, organizat de Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) va avea loc in data de 23 septembrie la Bursa de Marfuri Bucuresti – The Ark.

Pentru a intra in competitie, institutiile trebuie sa isi inscrie povestea de succes in Depozitele CeRe astfel:

Pasul 1: Completati formularul de inscriere atasat

Pasul 2: Trimiteti formularul la depozite@ce-re.ro sau prin fax la numarul 031 1050 755, dar nu mai tarziu de 31 august 2010.

Pentru nelamuriri in completarea formularului, ne puteti scrie la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la telefon 031 1050 755, persoana de contact Alexandra Duta. Daca doriti sa cititi mai multe despre prima editie a Galei Premiilor Participarii Publice si despre proiectele premiante, puteti accesa linkul www.ce-re.ro/premii.

Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este de a actiona pentru ca deciziile publice sa raspunda nevoilor si dorintelor actorilor sociali.