Primarii si consilierii locali ai UDMR se intalnesc la Bistrita

Masurile pentru campania electorala si dezideratele incluse in programul electoral al UDMR pentru alegerile locale vor fi abordate, pe 11 octombrie, la Bistrita, in cadrul reuniunii reprezentantilor Uniunii Democrate Maghiare din Romania din adminstratia locala.

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca la reuniunea la care vor fi prezenti primarii si consilierii locali si judeteni ai Uniunii, va fi realizat si un bilant al primelor trei luni de activitate, dar ca se va pune accent mai ales pe obiectivele din programul electoral.

“Ma refer la probleme legate de descentralizare, de buget, de prioritati, dezvoltarea infrastructurii – tot ceea ce UDMR a inclus in programul pentru alegerile locale si parlamentare. Cele mai multe referiri se vor face la aceste probleme”, a adaugat Marko Bela.

Potrivit acestuia, se va discuta si despre campania electorala pentru alegerile parlamentare, deoarece primarii si consilierii formatiunii, alaturi de ceilalti politicieni din UDMR, vor fi implicati in aceasta actiune.