Primarii PSD care-si schimba culoarea politica vor fi exclusi pe viata din partid

Plecarea primarului orasului buzoian Nehoiu la PNL este considerata de liderul PSD Buzau, Vasile Ion, drept un accident, dar avertizeaza ca toti cei care i-ar putea urma exemplul vor fi definitiv exclusi din Partidul Social Democrat.
“Plecarea unor primari din PSD este legata de impartirea pe criterii politice a bgetului Consiliulu Judetean, a opinat Vasile Ion, operatie care s-a facut fara respectarea procedurilor legale, creand astfel premisele unor modificari in arhitectura politica a administratiilor judetului, cu vesnica tentatie a unor primari de a li se oferi bani de catre Consiliul Judetean pentru a urma un anume traseu politic, lucru pe cat de incorect, pe atat de antidemocratic”.

“Cei care pleaca sa uite de PSD definitiv si irevocabil, pentru ca organizatia noastra dispune de suficiente resurse umane pentru a-si reface structurile politice in aceste zone”, avertiza liderul social democrat buzoian. PSD a pierdut la Buzau in ultimul an, in favoarea PNL, sapte primari, din cei 54 alesi pe listele sale in campania electorala din 2004.