Primăria Târgu-Jiu a achiziţionat mobilier şcolar în valoare de 100.000 de lei pentru şapte unităţi de învăţământ

Primăria Târgu-Jiu a achiziţionat mobilier şcolar în valoare de 100.000 de lei pentru şapte unităţi de învăţământ din municipiu, a declarat şeful Serviciului Investiţii din cadrul instituţiei, Raul Chiriac.

Potrivit sursei citate, au fost achiziţionate 500 de scaune, aproximativ 300 de pupitre duble şi individuale, catedre şi alte componente ale mobilierului şcolar, în funcţie de solicitările venite de la fiecare unitate de învăţământ în parte.

“Primăria a continuat şi în acest an programul de dotări cu mobilier şcolar la unităţile de învăţământ din municipiu. (…) În această etapă a fost achiziţionat mobilierul pentru şapte unităţi de învăţământ din municipiu, respectiv Şcoala Generală “Gheorghe Tătărăscu”, Şcoala Generală “Alexandru Ştefulescu”, Şcoala Generală “Voievod Litovoi”, Şcoala Generală “Constantin Săvoiu”, Liceul de Muzică, Grupul Şcolar Bârseşti şi Şcoala Generală “Sfântul Nicolae”, asigurându-se prin achiziţiile făcute atât mobilierul pentru clasa pregătitoare, acolo unde numărul de înscrieri a crescut, precum şi suplimentarea la acele unităţi unde a fost solicitat acest lucru, în funcţie de extinderea activităţilor şcolare sau, unde a fost cazul, înlocuirea mobilierului degradat”, a precizat Raul Chiriac. AGERPRES