Primăria Suceava a inaugurat prima zonă de agrement din oraş

Zona de agrement Tătăraşi, prima de acest fel din municipiul Suceava, a fost inaugurată pe 13 aprilie în prezenţa autorităţilor locale, judeţene şi a câtorva zeci de suceveni. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că s-a devansat deschiderea ”la insistenţele cetăţenilor”, iniţial fiind programată pentru data de 1 mai. El a precizat că demersurile pentru acest proiect au demarat în urmă cu zece ani, iar valoarea investiţiei realizată de firma botoşăneană Victor Construct este de peste 6,6 milioane de lei.

Zona dispune de terenuri de sport, debarcader cu hidrobiciclete, mese de picnic, locuri pentru grătare, alei pentru promenadă, un teren de golf, fântână arteziană şi biciclete pentru închiriat.

Primarul a precizat că parcul va fi la dispoziţia doritorilor cu titlu gratuit, inclusiv închirierea bicicletelor sau hidrobicicletelor care se va face doar pe bază de buletin.

Totodată, primarul a spus că se intenţionează şi montarea de tiroliene pentru copii şi adulţi, care ar putea să fie instalate în perioada următoare.

Ion Lungu a subliniat că în zona de agrement Tătăraşi este amenajat cel mai mare loc de joacă din Suceava, pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi. AGERPRES