Primăria municipiului Giurgiu sprijină întreprinzătorii care au câştigat proiecte prin start-up nation

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că sprijină iniţiativa privată în oraş şi este deschis la închirierea unor spaţii chiar în parcurile din municipiu pentru a încuraja dezvoltarea afacerilor.

“Nu suntem chiar mereu fruntaşi doar la lucrurile urâte şi codaşi la iniţiativele frumoase, peste o sută de persoane din municipiul Giurgiu au accesat proiecte în cadrul start-up nation, motiv pentru care vom organiza la Giurgiu, în câteva zile, şi o sesiune de informare în acest sens în care să fie prezentate exemple de bună practică. Ca exemplu, am văzut prezentat de cineva un container modular în care uşile se desfăceau şi se transforma în spaţiu expoziţional, la etaj era spaţiu locuibil, iar jos se puteau forma şi două terase cu mese şi scaune pentru un coffee shop în aer liber”, a declarat Nicolae Barbu.

El consideră că astfel de iniţiative “modulare” pot fi amplasate într-un parc şi spune că municipalitatea “oferă garanţia” unor astfel de întreprinzători, care vor să ofere ceva frumos şi util pentru oraş, că le va pune la dispoziţie spre închiriere spaţii chiar şi în parcuri. AGERPRES