Presedintele PD Sibiu declara ca e posibil ca si alti primari PSD sa treaca la democrati

neagu-nicolae.jpgPresedintele organizatiei Sibiu a Partidului Democrat, senatorul Nicolae Neagu, nu doreste inca sa spuna cati primari fosti membri PSD au trecut la PD, dupa ultimele alegeri.
Surse din randul democratilor sibieni au declarat ca, dupa 2004, un numar de 18 primari alesi pe listele altor partide au trecut la PD. Liderul democratilor sibieni a precizat ca va anunta numarul noilor veniti in partid peste doua saptamani, pentru ca este posibil sa mai vina si alti primari in PD. “Poate mai vin si alti primari PSD la noi”, a spus senatorul Nicolae Neagu, in cadrul conferintei de presa saptamanale.

Plecarea mai multor primari PSD in tabara democratilor a iscat la Sibiu un adevarat conflict mediatic intre liderii locali ai celor doua partide, senatorul democrat Nicolae Neagu si deputatul PSD Ioan Cindrea. Presedintele democrat neaga acuzele liderului PSD si spune ca “nu a facut nici un fel de presiune politica asupra nimanui sa intre in PD”. Nicolae Neagu a afirmat ca “PD-ul a devenit cel mai puternic partid in judetul Sibiu”. Presedintele PD recunoaste ca inainte de alegeri a fost suparat cand primarii democrati au trecut la PSD. “Nu mi-a fost usor ca 18 primari au plecat din PD in perioada 2000-2004. Fiecare primar a spus ca exista o presiune politica din partea PSD, cand au plecat din partid”, a mentionat Neagu.