Preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, în vizită în judeţul Neamţ

stamm_barbara.jpgO delegaţie din Germania, condusă de Barbara Stamm, preşedinte al Parlamentului Landului Bavaria, a fost prezentă, marţi, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, unde au adus cadouri de sărbători pentru copiii şi tinerii din centru.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Neamţ, la întâlnirea devenită tradiţie în ultimii ani, tinerii centrului şi-au surprins oaspeţii cu un spectacol deosebit, ‘Poveste de Crăciun’, după Charles Dickens. ‘Este foarte important ca aceşti tineri să simtă cât mai real ideea de acasă pentru locul în care trăiesc. Această idee le-o putem crea noi, cei responsabili de soarta lor şi mă bucur să văd investiţiile care au fost făcute în acest an aici, investiţii care măresc gradul de confort al acestora’, este de părere, potrivit comunicatului de presă, Barbara Stamm.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Mircea Pintilie a precizat că “parteneriatul dintre Consiliul Judeţean şi Landul Bavaria din Germania este de bun augur pentru aceşti semeni ai noştri care astăzi au avut ocazia să primească ceva din căldura Sărbătorilor de Iarnă”.

“Şi spectacolul lor a fost unul deosebit, astfel că mă simt obligat să mulţumesc deopotrivă oaspeţilor noştri din Germania, dar şi artiştilor de astăzi’, a spus vicepreşedintele CJ. La Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni sunt instituţionalizaţi 80 de copii şi tineri. AGERPRES