Preşedintele CJ Vâlcea solicită constructorului de la Transalpina Ski Resort intensificarea ritmului lucrărilor

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, a solicitat marţi intensificarea ritmului lucrărilor la şantierul de la pârtia de ski de la Voineasa (Transalpina Ski Resort) şi a susţinut că, în limita competenţelor legale, îi va spijini pe cei implicaţi în execuţie, potrivit unei postări pe pagina de facebook a CJ Vâlcea.

Rădulescu arată că DN7A, drumul care trece prin localităţile vâlcene Brezoi, Mălaia, Voineasa şi ajunge la Transalpina Ski Resort, este în plin proces de reabilitare, astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii bune de acces la obiectivul turistic menţionat.

Şi la şantierul de la Transalpina Ski Resort se lucrează “intens”, potrivit lui Rădulescu, care a adăugat că anul acesta Ministerul Turismului a alocat fonduri pentru finalizarea investiţiei. Constantin Rădulescu şi primarul localităţii Voineasa, Gabriel Năstăsescu, precum şi specialişti de la CJ Vâlcea s-au deplasat marţi pe şantierul de la pârtia de ski.

“Astăzi am fost pe DN 7A şi pot să vă confirm că drumul se află în plin proces de reabilitare şi că se toarnă covor asfaltic. Vreau să mulţumesc Guvernului României pentru că a înţeles că turiştii care urcă la Transalpina Ski Resort, mulţi dintre aceştia fiind străini, trebuie să beneficieze de cele mai bune condiţii de acces la acest obiectiv turistic. (…) În limita competenţelor legale voi acorda tot sprijinul celor implicaţi în execuţie şi am solicitat constructorului să intensifice ritmul lucrărilor”, a declarat preşedintele CJ Vâlcea. AGERPRES