Presedintele CJ Cluj a cerut parlamentarilor sa sprijine amendamentele la legea bugetului care ar suplimenta fondurilor judetului

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, s-a intalnit cu cativa dintre parlamentarii clujeni si cu reprezentanti ai partidelor politice reprezentate in forul pe care il conduce pentru a discuta despre bugetul de stat.
Nicoara a solicitat parlamentarilor sa sustina amendatele depuse pentru suplimentarea fondurilor alocate judetului Cluj, care vor fi destinate unor proiecte care vizeaza infrastructura si dezvoltarea judetului.

Presedintele CJ a subliniat faptul ca este necesara modificarea unor articole din legea privind finantele publice locale. Aceste modificari sunt necesare deoarece contin prevederi care ingradesc autonomia locala, mai ales in ceea ce priveste repartizarea fondurilor destinate consiliilor locale prin intermediul Administratiilor financiare.

Pe parcursul discutiilor s-a reiterat si faptul ca este nevoie de sprijinul parlamentarilor in sustinerea si dezvoltarea unor proiecte de importanta majora, cum ar fi cele care privesc aeroportul international, infrastructura, precum si alte proiecte. La finalul intalnirii s-a stabilit ca aceste actiuni vor fi organizate periodic, functie de agenda tuturor celor implicati, si de problematica aparuta. La intalnire au fost prezenti deputatii Horea Uioreanu (PNL), Mircea Pusca (PNL), Mircia Giurgiu (PNTCD), Petru Calian (PC), Vasile Soporan (PSD) si seful de cabinet al deputatului Vasile Puscas (PSD).