Presedintele CJ Arges a participat prezentarea raportului ISU pe 2008

cjarges_isu1.jpgPe 16 ianuarie, Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a participat, la sediul I.S.U., la prezentarea Raportului de evaluare a activitatilor desfasurate in anul 2008 de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Puica Nicolae” al judetului Arges si la festivitatea de predare-primire a comenzii unitatii si a drapelului de lupta intre Generalul de brigada (r) Nicolae Grosu si Colonelul Ion Popa.

Prezent la ceremonial, Constantin Nicolescu a oferit din partea Consiliului Judetean Arges, fostului Inspector sef al ISU Arges, Generalul de brigada (r) Nicolae Grosu, o placheta de onoare si o diploma de excelenta pentru intreaga activitate desfasurata in slujba comunitatii argesene.

Constantin Nicolescu a declarat in fata generalilor si ofiterilor prezenti la festivitate: “Ii multumesc colegului meu Nicolae Grosu pentru modul in care si-a facut datoria fundamentala de aparare a vietii si a bunurilor impotriva dezastrelor si pentru colaborarea avuta in acesti ani. Apreciez in mod deosebit nobila dumneavoastra misiune de prevenire si stingere a incendiilor si de combatere a efectelor acestora si calitatea serviciilor oferite de colectivul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Puica Nicolae” al Judetului Arges, in domeniul gestionarii situatiilor de urgenta si va adresez sincere felicitari pentru rezultatele pozitive obtinute in activitatea pe care ati desfasurat-o alaturi de noi, Consiliul Judetean Arges.”

cjarges_isu2.jpg

“In peste 38 de ani mi-am desfasurat activitatea numai la pompieri, numai printre Cavalerii Focului, printre cei care au pus mai presus viata celor de langa ei, decat propria viata si vreau sa va multumesc voua celor care mi-ati fost alaturi in toata aceasta perioada. Vreau sa-i multumesc domnului Presedinte Nicolescu cu care am lucrat de cand a fost Prefect si pana acum, ca a fost aproape de noi, a fost stavilarul nostru atunci cand au fost probleme in judet, a fost cel care ne-a ajutat din toate punctele de vedere…”, a declarat, la randul sau, fostul Inspector sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Puica Nicolae” al Judetului Arges, Generalul de brigada (r) Nicolae Grosu.