Prefectura Vaslui cere destituirea viceprimarului Mircea Chiosa

Prefectura Vaslui solicita destituirea din functie a viceprimarului municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, dupa ce reprezentantii institutiei respective au constatat ca acesta este administratorul unei firme de proiectare in constructii.
Decizia Prefecturii vine dupa ce majoritatea Consiliului Local Vaslui a votat mentinerea in functie a viceprimarului PRM Mircea Chiosa, desi acesta este incompatibil de mai bine de doi ani si jumatate, atunci cand a fost ales pe post.

Paradoxal, viceprimarul Chiosa si-a recunoscut greseala in sedinta Consiliului Local, dupa ce abia in urma cu o zi a solicitat in scris Registrului Comertului incetarea sa de drept ca administrator la firma pe care o conduce inca din 2001.

“Noi am sesizat din timp despre ilegalitatea existenta la Primaria Vaslui si am cerut ca in prima sedinta de Consiliu Local sa se faca o analiza a situatie si sa se ia o hotarare in ceea ce-l priveste pe viceprimarul Mircea Chiosa. Cum majoritatea consilierilor au votat pentru mentinerea acestuia in functie, Institutia Prefectului fie va emite un ordin de eliberare din functie a lui Chiosa, fie va ataca in contencios administrativ hotararea Consiliului Local Vaslui