Prefectul de Covasna este decis sa sanctioneze institutiile care nu respecta programul cu publicul

Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, este hatarat sa sanctioneze institutiile publice deconcentrate care nu respecta programul de relatii cu publicul.
Gyorgy Ervin a constatat ca majoritatea institutiilor publice din judet nu deschid ghiseele la orele prevazute in program si nici nu respecta orarul de lucru. El a dat ca exemplu Directia finantelor publice si Serviciul comunitar de examinari, permise si inmatriculari auto, in legatura cu care s-au primit si reclamatii din partea cetatenilor nemultumiti ca au fost pusi in repetate randuri sa astepte in fata ghiseelor. Cea mai recenta reclamatie a venit din partea a zece persoane din municipiul Sfantu Gheorghe, care s-au plans ca in acea zi ferestrele celor doua ghisee din cadrul Serviciul de inmatriculari auto si permise s-au ridicat cu o intarziere de mai bine de o ora.

Prefectul nici macar nu a dorit sa auda scuzele conducerii institutiei, care recunoaste ca uneori este depasita de situatie, pentru ca nu are suficienti angajati. Subcomisarul Bokor Istvan a precizat ca lucratorii care se ocupa de relatiile cu publicul trebuie sa faca si teren si nimeni nu apreciaza faptul ca uneori se fac si ore suplimentare. Prefectul Gyorgy Ervin a declarat ca este decis sa controleze, inopinat, toate institutiile din judet pentru a pune capat acestor metehne functionaresti si bataii de joc la care sunt supusi cetatenii de catre cei platiti din bani publici.