Planul de dezvoltare al sectorului 3 va fi supus dezbaterii publice

Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a sectorului 3 al Capitalei va fi supus pe 13 martie dezbaterii publice, in cadrul unei intalniri la care va participa primarul Liviu Negoita, cat si reprezentanti ai Politiei Comunitare Sector 3 si cetateni.

Edilii sustin ca obiectivul Planului Integrat consta in descrierea cadrului strategic posibil in care autoritatea locala poate sustine si implementa actiuni pentru a stimula dezvoltarea sectorului pe termen mediu si lung.

Astfel, Primaria sectorului 3 urmareste oferirea de servicii publice de calitate cetatenilor, ca sa devina un centru al oportunitatilor si o comunitate de afaceri dinamica si implicata in realizarea unei dezvoltari economico-sociale. Procesul de planificare a vizat definirea reperelor strategice de dezvoltare a comunitatii pe o perioada de patru ani, respectiv 2009 – 2013. Primaria sectorului 3 este preocupata de implementarea unui management strategic integrat, capabil sa identifice si sa speculeze oportunitatile aparute in beneficiul comunitatii.