Peste o sută de cadre didactice din judeţul Giurgiu au primit sprijin financiar din partea CJ

gala educatie.jpgProfesorul Ion Mateescu în vârstă de 104 ani, fost director al Colegiului “Ion Maiorescu” şi cetăţean de onoare al municipiului Giurgiu, alături de alţi foşti şi actuali directori ai colegiului, precum şi de alte aproximativ o sută de cadre didactice performante din judeţul Giurgiu au primit un sprijin financiar în sumă totală de 52.500 de lei din partea Consiliului Judeţean( CJ) Giurgiu ca recunoştinţă pentru activitatea lor.

“Profesorii sunt cei care deschid porţile către viitor, iar statutul lor în societatea contemporană în care semnele de apreciere sunt aproape inexistente şi în care profiturile se măsoară în succesul, performanţa şi respectul copiilor, de aceea am propus acordarea unui sprijin financiar prin care încercăm să le arătăm că suntem alături de ei în demersul lor de a şlefui caractere”, a declarat luni preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Consiliul Judeţean Giurgiu a acordat acest sprijin financiar în valoare de cinci sute de lei fiecare pentru 105 cadre didactice, printre aceştia numărându-se profesori, învăţători, educatori sau directori de instituţii şcolare din judeţ. Sprijinul financiar a fost acordat în funcţie de activitatea şi performanţele şcolare ale fiecăruia acestea fiind analizate de o comisie din partea Consiliului Judeţean Giurgiu. AGERPRES