Membrii comunității Global IT Manager s-au întâlnit la o nouă ediție a conferinței “Securitatea informației în era digitală”

Joi, 21 februarie, membrii comunității Global IT Manager s-au întâlnit în cadrul celei de-a doua ediții a conferinței Securitatea informației în era digitală. Au participat 93 de specialiști în managementul și securitatea datelor, din administrația publică centrală, companii naționale și private cu diverse domenii de activitate: energie, gaz, transport, medical, utilități, bancar.

Agenda conferinței a inclus subiecte de actualitate legate de provocările și necesitățile cu care se confruntă managerii de sisteme IT&C din diverse organizații, dar și soluțiile pe care aceștia le au la dispoziție. Dintre temele abordate: breșele de securitate – Adriana Ceaușescu, ASCPD; viitorul securității cibernetice – Sebastian Bănică, Checkpoint, soluții de creștere a securității informației – Victor Gânsac și Teodor Lupan – Safetech Innovations.

Au susținut evenimentul companiile Safetech Innovations, Checkpoint și Backstage Production Group. Partener instituțional – Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor (ASCPD).

Programul de marketing și comunicare profesionala Global IT Manager se derulează în cadrul unei comunități formate din specialiști IT cu diverse specializări. Programul a fost lansat de Oameni și Companii în anul 2014.

Oameni și Companii este o organizație specializată în soluţii de marketing și acces în comunități business, profesionale și premium-consumer.