Pe 30 ianuarie are loc Conferinta “Solutii pentru Administratia Publica”

atc-logo.jpgAgora Media organizeaza pe 30 ianuarie conferinta “Solutii pentru Administratia Publica”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.30, in Bucuresti, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia.

Conferinta ATC isi propune sa informeze autoritatile din administratia publica despre programe si strategii si sa le prezinte solutii concrete, implementate deja in institutii similare sau care pot fi implementate in administratia publica.

Prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei se vor axa pe conceptele si solutiile IT&C de ultima ora legate de nevoile sectorului public.

Organizatorii va asteapta sa dezbateti impreuna directiile prioritare de informatizare a administratiei, cat si pentru a vedea care sunt solutiile practice propuse de furnizori. La conferinta participa:

– Directori de IT (CIO si mangeri IT) din administratia centrala si locala;

– Reprezentanti de la ministere, care se ocupa de programele IT si implementarea acestora in diverse domenii;

– CIO si manageri IT din agentiile guvernamentale si alte organisme guvernamentale;

– Reprezentanti ai unor asociatii profesionale;

– Directori generali ai unor companii care au ca obiect de activitate sectorul IT.

Conferintele de Tehnologie Agora (ATC) reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. ATC sunt organizate in Bucuresti impreuna cu institutii ale statului (MCSI, ASSI), sau cu institutii specializate (Institutul Bancar Roman, CIO Council). ATC sunt organizate in parteneriat cu revista IT Trends, numarul revistei care precede conferinta fiind dedicat temei respective.

Persoana de contact pentru acest eveniment este Anca Ilie – ATC Project Manager (anca.ilie@agora.ro).