Patru blocuri ANL au fost finalizate la Ramnicu Valcea

Un bloc construit prin programul ANL a fost, miercuri, receptionat de comisia primariei Ramnicu Valcea, condusa de viceprimarul Romeo Radulescu.

“Este cel de-al 4-lea bloc din cele sase aflate in lucru, caruia ii facem receptia. Are 18 apartamente, lucrarile au fost executate bine, mai sunt clasicele probleme cu finisajele. Nu s-au facut repartitii, acestea vor fi dupa ce se termina toate cele 6 blocuri. Repartitiile, asa cum se stie, vor fi in ordinea punctajelor”, precizeaza viceprimarul.

Cele 6 blocuri ANL sunt construite pe faleza raului Olt, in cartierul Ostroveni. Primaria Ramnicu Valcea a dezvoltat in aceasta zona un program amplu de sistematizare strazi, parcari, alee de promenada si pista de biciclisti. Primaria va demara, spre sfarsitul anului, constructia a inca doua blocuri in afara celor 6, cu 18 apartamente fiecare, langa gradinita nr. 6 Ostroveni iar anul viitor se afla in proiect constructia a altor 107 apartamente. Cererea de locuinte in Ramnicu Valcea este insa foarte mare, existand peste 2000 de cereri depuse la primarie.