Ovidiu Portariuc a fost învestit în funcţia de primar al municipiului Botoşani

portariuc_ovidiu.jpgNoul primar al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi-a început, joi după-amiază, mandatul. El a depus jurământul de credinţă în faţa Consiliului Local, a prefectului Adrian Constantinescu şi a preşedintelui Judecătoriei Botoşani, Liliana Poelincă.

“Vă asigur că promisiunile din campania electorală vor fi duse la bun sfârşit, de către mine şi de către echipa pe care am constituit-o aici. Mulţumesc echipei că a fost alături de mine, dar mai ales că va fi alături de mine de aici încolo, pentru că avem multe de realizat”, a afirmat Portariuc.

Înainte de învestitură, Portariuc a avut o întrevedere cu fostul primar, Cătălin Flutur. Cei doi, care au fost contracandidaţi la alegerile pentru funcţia de primar, s-au felicitat reciproc şi au avut discuţii cu uşile închise. De asemenea, Flutur i-a predat succesorului său cocarda, ştampilele Primăriei şi i-a făcut cadou Biblia şi Constituţia României.

Ovidiu Portariuc, care a candidat din partea Uniunii Social Liberale, a obţinut la alegerile din 10 iunie 47,27% din voturi, în timp ce candidatul Mişcării pentru Botoşani, Cătălin Flutur, a primit voturile a 39,99% din alegători. AGERPRES