Noul subprefect de Teleorman isi doneaza salariul celor defavorizati

Functia de subprefect al judetului Teleorman, ramasa vacanta din decembrie anul trecut, a fost ocupata, joi, prin instalarea in acest post a omului de afaceri Florica Mara, membru al PD-L.

La investitura de la Alexandria au participat parlamentari, sefi ai serviciilor deconcentrate, primarii unor localitati si functionari ai principalei institutii din Teleorman a Executivului, hotararea de Guvern privind exercitarea temporara a acestei functii publice, pana la organizarea unui concurs, fiind prezentata de prefectul judetului, Teodor Nitulescu.

Dupa depunerea juramantului, noul subprefect a declarat ca doreste sa se alature unei echipe ce nu are alt obiectiv decat dezvoltarea economico-sociala a judetului, pentru ca acesta sa paraseasca locul codas pe tara, detinut in prezent. Florica Mara a precizat ca nu a venit la Prefectura pentru salariu si de aceea banii ce i se cuvin pentru aceasta functie publica vor fi donati lunar unor persoane defavorizate.

Noul subprefect este un cunoscut om de afaceri in judetul Teleorman, cu activitati in industria alimentara, agricultura, comert si in alte domenii. Ca om politic, s-a inscris, de-a lungul anilor, in mai multe partide, intre care PS, PRM, PNL, in prezent fiind prim-vicepresedinte al PD-L Teleorman. AGERPRES