Noul subprefect al judeţului Vrancea, Cristina Stoica, a fost învestit în funcţie

Noul subprefect al judeţului Vrancea, Cristina Stoica, a fost învestit în funcţie pe 14 decembrie, în prezenţa secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Petcu. Funcţia va fi exercitată temporar de noul subprefect, jurist de profesie, care a activat în ultimii ani în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea.

“Sunt jurist de profesie şi, din această poziţie, voi aborda toate atribuţiile care îmi vor fi delegate de domnul prefect. Consider că activitatea din ultimii patru ani în Consiliul Judeţean a fost definitorie pentru cariera mea, întrucât am avut ocazia să intru în contact cu toate autorităţile locale şi să răspund la probleme cu care se confruntă de obicei administraţia judeţeană, dar şi instituţia prefectului. Consider că acesta este atuul cu care plec la drum. (…) Cetăţenii aşteaptă de la noi rezultate”, a declarat Cristina Stoica, cu ocazia ceremoniei de învestitură.

În trecut, noul subprefect a îndeplinit şi funcţia de secretar al judeţului, ţinând locul titularului postului, Raluca Dan, atunci când aceasta nu a putut fi prezentă la şedinţele CJ, iar la referendumul din 6-7 octombrie 2018, Cristina Stoica a fost desemnată purtător de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean. AGERPRES