Noul consiliu al sectorului 5 a fost validat

Cei 27 de consilieri ai Consiliului Local al sectorului 5 au fost validati pe 20 iunie, iar primarul ales Marian Vanghelie, aflat la al treilea mandat, a depus juramantul.
“Trebuie sa depasim momentele politice penibile pe care le-am avut timp de 18 ani in consiliu si sa incercam sa schimbam sectorul 5 chiar daca este cel mai sarac. Avem experienta si trebuie sa ne aducem aportul, dar fara demagogie. Cred ca putem impreuna sa constituim o echipa, iar dupa patru ani sa nu ne fie rusine ca am fost colegi”, a declarat Vanghelie.

In cadrul sedintei de constituire a Consiliului sectorului 5 a fost aleasa si Comisia de validare formata din doi reprezentanti ai PSD, unul de la PNL, un democrat-liberal si un consilier PNG-CD. Consilierul PSD Vili Mihaela Constantin a fost aleasa sa conduca, pentru trei luni, sedintele Consiliului Local al sectorului 5.

PSD este reprezentat in CL al sectorului 5 de 11 consilieri – Pavel Bogdan, Constantin Vili Mihaela, Matei Georgeta, Aghiorghiesei Emil, Barlescu Stefan, Croitoru Tatiana, Turculet Steluta, Dinca Mihalache, Petre Marian, Visan Gabriel si Gogonau Mita; PD-L de 8 consilieri – Stanculeanu Anca, Chitu Danut, Maereanu Marilena, Nitu Florinel, Nemes Carmen, Tolea Ionut, Luican Mihai, Blaga Ioan; PNL de 4 consilieri locali – Croitoru Iulian, Olteanu Cristian Marian, Moraru Liviu Alexandru, Cochina Radu, iar PNG-CD de 4 consilieri: Becheanu Bogdan, Filipescu Ovidiu, Neata Nicu si Capota Bogdan.