Municipalitatea din Dorohoi a fost amendata de Garda de Mediu

Primaria municipiului Dorohoi a fost sanctionata cu o amenda contraventionala de 15.000 de lei, pentru depozitarea de deseuri menajere intr-o rampa de gunoi inchisa. Amenda a fost data de Comisariatul Regional Suceava al Garzii Nationale de Mediu, in urma unui control inopinat la depozitul de deseuri al municipalitatii.

“Urmare a semnalarii faptului ca administratorul rampei depoziteaza deseuri menajere nerespectand obligatiile ce-i revin prin legislatia in vigoare, comisarii din cadrul Comisariatului regional Suceava au organizat un flagrant la rampa de depozitare, surprinzand doua transporturi de deseuri mixte, dar cu continut preponderent de deseuri menajere”, a afirmat directorul coordonator al Comisariatului Regional Suceava, Diana Mihaela Croitoru.

Comisarii de mediu au dispus, de asemenea, interzicerea cu desavarsire a depozitarii de deseuri in rampa inchisa la 31 decembrie 2009, cu exceptia deseurilor provenite din constructii si a pamantului. Reprezentantii Garzii de Mediu anunta ca vor monitoriza in continuare activitatea depozitului de deseuri de la Dorohoi.