Marian Vanghelie vrea sa se impace cu Adriean Videanu

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, vrea sa se impace cu primarul Capitalei, Adriean Videanu, pe care l-a dat in judecata pentru insulta, calomnie si amenintare, avocatul lui cerand, la Judecatoria Sectorului 1, termen in acest sens.
Acesta a fost cel de-al treilea termen in dosarul in care Vanghelie sustine ca primarul Videanu l-a calomniat intr-un material de presa in care ar fi spus despre el ca este un “looser” si ca ar trebui sa se faca controale cu privire la activitatea pe care a desfasurat-o. Vanghelie nu s-a prezentat pana acum in instanta in aceasta cauza, prima oara depunand o cerere pentru angajarea unui avocat, iar la termenul anterior invocand o problema medicala.

La termenul de ieri, in instanta s-a prezentat un nou avocat pentru Marian Vanghelie care a cerut si un termen in vederea impacarii partilor. Cu privire la aceasta problema, Cristian Ene, avocatul lui Adriean Videanu, a sustinut ca clientul lui va accepta incetarea acestui proces numai in conditiile in care Vanghelie isi retrage plangerea.

Intre Marian Vanghelie si Adriean Videanu mai exista un proces de calomnie, in care primul este insa parte vatamata. In ambele dosare, suma reprezentand daunele suferite este identica, respectiv un milion de lei.