Klaus Iohannis spune ca este posibil sa dea prime de Craciun la Primaria Sibiu

johannis_klaus_.jpgPrimarul Sibiului, Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca este posibil sa le acorde angajatilor “prime minime” de Craciun, in functie de incasarile la buget.

“Primele de Craciun depind de incasarile la buget. E posibil sa ajungem la un minim de prime acordate in acest an. Vom sti dupa 15 decembrie ce prime vom acorda. Stim sigur ca vom da primele din doi la suta”, a declarat Iohannis. Pana la prime, angajatii primariei in frunte cu primarul Iohannis au inceput sa ia un salariu diminuat cu 15,5%.

Iohannis a anuntat ca de joi deja o parte din angajatii primariei au fost nevoiti sa isi ia cele opt zile de concediu fara plata, in asa fel incat sa nu fie afectata activitatea institutiei. Primarul Iohannis a spus ca este de acord cu diminuarea salariului cu 15,5%, dar ca, el nu va sta acasa timp de 8 zile pe luna, ci va veni la serviciu.

Iohannis s-a referit si la politica bugetara criticand masurile adoptate de guvern in acest an. Conform primarului sibian, propus de PNL si PSD pentru functia de premier, daca se va continua cu masurile anti-criza, Romania nu va scapa de criza anul viitor. AGERPRES