Judetul Caras-Severin a castigat doua proiecte PHARE

Doua dintre cele trei proiecte ale judetului Caras-Severin, pentru care s-a solicitat finantare prin Programul PHARE, au fost aprobate de Consiliul National de Dezvoltare Regionala (CNDR).
Dupa cum a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, este vorba de proiectul privind reabilitarea zonei industriale Valea Terovei din Resita, a carui finantare va incepe in toamna anului viitor, si despre proiectul privind reabilitarea infrastructurii rutiere in zona Semenic, respectiv, Drumurile Judetene 582, 582 B si 582 E, a carui finantare va incepe in primavara anului 2007. Dintre cele 25 de proiecte depuse la CNDR de Regiunea Vest, au fost aprobate trei, primele doua fiind cele ale judetului Caras-Severin, iar pe locul al treilea, conform punctajului obtinut, se situeaza proiectul de reabilitare a Cetatii Timisoara.

In asteptare, in prezent fiind pe locul pe locul al IV-lea, se afla proiectul comun al celor trei judete din vestul tarii, Arad, Caras-Severin si Timis, privind reabilitarea drumului Berzovia