Iustian Cionca cere ca banii arădenilor să nu mai fie trimişi “în judeţe asistate social”

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a transmis un mesaj public către PSD, prin care cere ca banii pentru care muncesc arădenii să nu mai fie trimişi de Guvern “în judeţe asistate social”.

“Mesajul meu către PSD este clar: nu pedepsiţi arădenii pentru că sunt harnici şi cinstiţi! Nu mai duceţi în judeţe asistate social banii pentru care muncesc arădenii, unde nu se accesează nici fonduri europene şi unde oamenii nu se trezesc cu noaptea în cap să meargă la muncă”, afirmă preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, într-un comunicat de presă.

Cionca consideră că “PSD va afecta şi mai mult dezvoltarea judeţului Arad, dacă prin bugetul pe anul 2019 va continua să confişte banii arădenilor”. “La începutul anului trecut, PSD a luat din banii arădenilor 45 de milioane de euro”, se arată în comunicat.

Anterior emiterii comunicatului, Iustin Cionca a făcut un apel public la parlamentarii PSD de Arad pentru a susţine proiectele arădene, iar vicepreşedintele CJ Arad Sergiu Bîlcea a prezentat o listă de proiecte prioritare pentru care judeţul are nevoie de finanţare. “La apelurile preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, parlamentarii PSD de Arad au răspuns cu atacuri la persoană şi cu ironii, deşi în joc este interesul întregului judeţ”, mai arată comunicatul remis vineri. AGERPRES