Iulia Vână Dumitraşcu este noul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu

vina_iulia.jpgIulia Vână Dumitraşcu este, începând de luni, noul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, după ce fostul edil adjunct, Matei Nădrag, şi-a înaintat, în urmă cu câteva săptămâni, demisia din această funcţie. Hotărârea a fost adoptată în cadrul şedinţei Consiliului Local al municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vână Dumitraşcu fiind aleasă în funcţie cu 19 voturi “pentru” şi două “împotrivă”.

Iulian Vână Dumitraşcu face parte din organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat, fiind de anul acesta consilier local, şi este femeie de afaceri, deţinând o fabrică de confecţii în Târgu-Jiu.

“Mulţumesc colegilor mei pentru că au avut încredere în mine şi mi-au acordat un vot foarte important pentru mine astăzi, vreau să îi mulţumesc domnului primar Florin Cârciumaru pentru că de asemenea a avut încredere şi mi-a acordat această şansă de a lucra cu dumnealui. Ştiu că nu va fi uşor, va fi o încercare, este o provocare, îmi doresc din tot sufletul să mă integrez într-o echipă unde standardele de performanţă sunt foarte ridicate”, a spus, luni, noul viceprimar.

“Prin votul din şedinţa de consiliu de astăzi, începând cu data de astăzi, avem şi pe cel de-al doilea viceprimar. Sper ca împreună să facem treabă bună, să rezolvăm în patru ani de zile problemele pe care le are oraşul şi să rezolvăm tot ceea ce ne-am propus să rezolvăm în patru ani de zile”, a precizat primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. AGERPRES