Investitorii greci sunt interesaţi de pârtia de schi din staţiunea vâlceană Vidra

vidra.jpgPrefectul Petre Ungureanu i-a primit sâmbătă, la sediul instituţiei, pe reprezentanţii firmei greceşti ERKAT SA Company pentru o discuţie de principiu privind domeniile cu potenţial de investiţie din judeţul Vâlcea.

“Kostas Katsaris şi Nikos Papadopoulos şi-au manifestat interesul pentru investiţii în domeniul infrastructurii şi al energiei verzi, respectiv panouri fotovoltaice şi instalaţii eoliene. Vâlcea, potrivit strudiilor făcute, mai ales în zona montană, are puncte optime pentru construcţia unor astfel de parcuri eoliene. Un alt punct de interes pentru constructorii din Grecia l-a constituit şi pârtia de schi de la Vidra. Acolo le-am explicat despre demersurile guvernamentale de recuperare a staţiunii sindicale respective” a declarat Ungureanu.

Reprezentantul guvernului în teritoriu şi-a exprimat întreaga disponibilitate pentru ca investiţiile străine să se materializeze în judeţul Vâlcea. La întâlnirea de la sediul Instituţiei Prefectului a participat şi primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu. AGERPRES