In Botosani, PRM nu mai are primari sau consilierii judeteni

Organizatia din Botosani a Partidului Romania Mare a ramas fara nici un primar ales pe listele sale la alegerile locale din 2004.
Biroul Permanent Judetean al PRM Botosani a facut o statistica si a constatat ca, din cei noua primari si cinci consilieri judeteni alesi pe listele PRM, nici unul nu se mai afla, in acest moment, in formatiunea condusa de Vadim Tudor.

O migratie catre alte partide a avut loc si in randul consilierilor municipali, din opt consilieri locali PRM a mai ramas doar cu trei. La consiliile orasenesti, din 17 consilieri PRM a mai ramas cu 15, in timp ce la consiliile comunale din 139 consilieri aceasta formatiune politica a mai ramas cu 98. In acelasi timp, din cei 14 viceprimari, PRM mai are sase. In total, din 169 de alesi locali PRM mai are 116, adica 69%.

“Nu suntem deloc suparati pe primarii nostri care au plecat. Le dorim mult succes in continuare. Ne vom mobiliza si va vom demonstra ca, la alegerile viitoare, Partidul Romania Mare va avea un scor mai bun decat cel pe care l-am avut in 2004”, a declarat Dumitru Codreanu, presedintele organizatiei din Botosani a PRM. Aceeasi statistica prezentata de organizatia judeteana a PRM mai releva faptul ca din cele 71 de comune din judet, in 13 aceasta formatiune politica nu are nici un ales local.