Fostul director al Cancelariei Instituţiei Prefectului Giurgiu, Gogu Moţan, a fost învestit subprefect

Secretarul de stat în cadrul MAI Adrian Petcu a fost prezent pe 7 martie, la Giurgiu, la învestirea în funcţie a subprefectului judeţului Giurgiu, Gogu Moţan.

“Având în vedere faptul că postul de subprefect este vacant de şapte luni, o să dau citire Hotărârii de Guvern privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Giurgiu de către Gogu Moţan, hotărâre semnată de premierul României, Viorica Dăncilă”, a declarat Adrian Petcu.

Gogu Moţan, fost director al Cancelariei Prefectului Judeţului Giurgiu, în vârstă de 59 de ani, a depus jurământul de credinţă în prezenţa prefectului judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru, a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a primarilor din judeţ şi a şefilor serviciilor deconcentrate.

“Vreau să mulţumesc în primul rând primarilor care m-au susţinut pentru această funcţie, care m-au propus pentru această funcţie şi le promit că îi voi ajuta să îşi desfăşoare activitatea, trebuie să ne gândim că trebuie să fim o echipă în slujba cetăţeanului”, a declarat Gogu Moţan.

El a mulţumit şi parlamentarilor de Giurgiu pentru susţinere şi a promis că va avea o bună colaborare cu mass-media. “Domnule subprefect vă felicit, sunt bucuroasă pentru faptul că din momentul de faţă o să facem o echipă împreună, este un moment mult aşteptat, am avut o problemă cu semnarea titlurilor de proprietate şi despre colaborarea viitoare sunt ferm convinsă că o să fie excelentă, experienţa dumneavoastră profesională este un real câştig pentru Instituţia Prefectului”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru. AGERPRES