Gala Administratie.ro face parte din Programul Management Modern în Administrație, primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor remarcabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

Vă invităm să vă alăturați comunității Administratie.ro, pentru a fi informat permanent despre activitățile comunității și pentru a avea acces la o platformă dedicată, care conține informații despre activitățile comunității. Bifând mai jos opțiunea dumneavoastră de a deveni membru al Comunității Administratie.ro, veți putea primi uneori comunicări ce pot conține și informații cu caracter comercial furnizate de ceilalți membrii ai comunității ori de partenerii comunității în cauză. Tot în cadrul platformei digitale veți avea și posibilitatea de a renunța în orice moment la calitatea de membru al Comunității, în situația în care veți dori acest lucru.

În calitate de membru al Comunităților noastre vom prelucra datele dumneavoastră personale pentru a vă putea oferi serviciile corespunzătoare calității de membru. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră le puteți găsi aici.