Fonduri guvernamentale pentru refacerea infrastructurii in Prahova

Guvernul a alocat judetului Prahova 97 miliarde de lei pentru refacerea infrastructurii din localitatile afectate de inundatii, a anuntat Florin Anghel (foto), presedintele Consiliului Judetean Prahova. Suma se adauga celor 85 de miliarde de lei pe care CJ Prahova le-a directionat in cele 29 de localitati prahovene pentru refacerea cailor rutiere.
Cele mai mari probleme sunt la podul de la Nedelea, a carui refacere necesita peste 30 miliarde de lei, la podul de la Cornu si la drumul judetean Valea Doftanei – Campina, care fusese reparat dupa inundatiile din luna mai si a fost din nou afectat de inundatiile de la inceputul acestei luni.
Florin Anghel a precizat ca fondurile mentionate sunt destinate numai refacerii infrastructurii.

Presedintele Consiliului Judetean a mai afirmat ca banii alocati pentru refacerea infrastructurii vor ajunge in localitatile afectate pe baza constatarilor facute la fata locului de catre specialistii institutiei si nu a informarilor transmise de primarii acestor localitati. De asemenea, Florin Anghel a subliniat ca va verifica pentru fiecare localitate in parte exactitatea datelor comunicate deoarece este convins ca primarii au exagerat in intocmirea lor in speranta ca vor primi mai multi bani de la Consiliul Judetean.