Eliberarea titlurilor de proprietate – prioritatea Instituţiei Prefectului Braşov în 2019

Prioritatea Instituţiei Prefectului Braşov în 2019 este rezolvarea situaţiei privind titlurile de proprietate, în judeţ fiind localităţi care nu au eliberat niciun astfel de document până acum, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, prefectul Marian Rasaliu.

”În ceea ce mă priveşte pe mine, cât şi Instituţia Prefectului, în 2019 mă voi concentra mai mult pe ceea ce înseamnă titlurile de proprietate, pentru că este o zonă extrem de deficitară şi cu deficienţe maxime la nivelul judeţului. Am avut anul trecut ca obiectiv rezolvarea problemelor de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Braşov. Cozile de anul trecut, care se formau la aceste servicii sunt acum istorie, iar eficienţa activităţii acestora a făcut ca judeţul Braşov să fie pe locul doi în ţară. În acest an mă voi îndrepta cu predilecţie spre eliberarea titlurilor de proprietate. Voi lua fiecare Unitate Administrativ Teritorială (UAT) în parte să vedem unde, şi de ce este blocată emiterea titlurilor de proprietate mai ales că avem localităţi cu este comuna Dumbrăviţa, unde nu a fost eliberat nici un titlu”, a afirmat prefectul.

Sursa citată a adăugat că în cursul anului trecut au fost date şi amenzi pentru aceste deficienţe. ”Trebuie să specificăm că ne aflăm în slujba cetăţenilor şi activitatea tuturor funcţionarilor publici, atât a celor care lucrează în instituţiile deconcentrate, cât şi celor din primării, să fie în slujba cetăţenilor”, a punctat Marian Rasaliu. AGERPRES