Elevii focşăneni ar putea beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Elevii ar putea beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiu, a anunţat Primăria Focşani, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Potrivit sursei citate, directorii unităţilor de învăţământ din Focşani au fost convocaţi, în zilele următoare, la sediul primăriei, pentru a discuta propunerea de înfiinţare a unor trasee prestabilite, de preluare a elevilor la începerea şi terminarea cursurilor. Autorităţile iau în calcul varianta ca şi părinţii însoţitori să beneficieze de această gratuitate.

“Am solicitat prezenţa directorilor de unităţi de învăţământ focşănene pentru a discuta propunerea de înfiinţare a unor trasee prestabilite, de preluare a elevilor la începerea şi terminarea cursurilor acestora. Toate unităţile şcolare vor avea timp până la sfârşitul săptămânii viitoare să aducă la cunoştinţa părinţilor propunerea Primăriei, care, împreună cu SC Transport Public SA Focşani, vor asigura gratuit pentru elevi şi părinţii acestora transportul de acasă spre şcoală. După acest termen, în urma datelor obţinute de la şcoli, se va proceda la punerea efectiv în practică a procedurii de transport al elevilor”, se arată în informarea Primăriei.

În aceeaşi postare se precizează că pentru această gratuitate sunt vizaţi elevii claselor 0 – IV, dar, în funcţie de solicitările primite, de transport gratuit ar putea beneficia şi elevii din clasele mai mari. AGERPRES