Dragomir Tomasevschi a fost investit in functia de subprefect al judetului Iasi

Avocatul Sava Dragomir Tomasevschi a fost investit, pe 6 martie, in functia de subprefect al judetului Iasi, in prezenta subsecretarului de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Constantin Axinia. Democrat liberalul Sava Dragomir Tomasevschi a fost investit in functia de subprefect in urma aplicarii principiului mobilitatii.

Astfel, predecesorul acestuia, Vasile Etcu, a fost numit inspector guvernamental, iar Tomasevschi subprefect cu caracter temporar pana la organizarea concursului pentru aceasta functie.

Prezent la ceremonia de instalare in functie, subsecretarul de stat Constantin Axinia a afirmat ca, initial, s-ar fi dorit instalarea in functie a ambilor subprefecti, lucru care nu a fost posibil din “motive tehnice”. In realitate, cel de-al doilea subprefect, fostul liberal Marius Bodea a intrat in concediu de odihna, respectiv, medical, dupa formarea coalitiei PSD-PD-L.

Astfel, numirea celei de-a doua persoane in functia de subprefect, respectiv a fostului consilier PD-L Cristian Angheluta, a fost amanata pana la intoarcerea lui Bodea din concediu. Pentru a intra in Corpul Inaltilor Functionari Publici, Sava Dragomir Tomasevschi s-a angajat, in urma unui concurs organizat la inceputul lunii februarie, la Primaria din comuna Miroslava. Acelasi lucru l-a facut si Cristian Angheluta.