Consiliul Județean Gorj a alocat peste patru milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene

drum european.jpgConsiliul Judeţean Gorj a alocat pentru reparaţiile şi întreţinerea drumurilor judeţene care urmează să fie reabilitate în perioada imediat următoare peste patru milioane lei, lucrările având ca termen de finalizare sfârşitul lunii aprilie. Potrivit reprezentanţilor CJ Gorj, toate drumurile judeţene au fost inventariate, iar pe tronsoanele unde au fost depistate probleme vor începe plombările. De asemenea, vor fi executate lucrări de întreţinere şi reparare a drumurilor pietruite.

“Anul acesta a fost alocată suma de patru milioane lei pentru reparaţiile şi întreţinerea drumurilor judeţene. Este vorba despre 34 de artere la care am calculat noi că există o suprafaţă de circa două mii de metri pătraţi de gropi care trebuie plombate. Până de Paşte vrem să terminăm lucrările. Anul trecut am calculat o suprafaţă de circa 3.500 de metri pătraţi care trebuia plombată, situaţia este una considerabil mai bună, înseamnă că mare parte din lucrări au rezistat sub acţiunea zăpezii”, a precizat luni într-o conferinţă de presă şeful Serviciului Drumuri Publice din cadrul CJ, Cornel Cimpoieru.
Acesta a mai menţionat că, simultan cu lucrările la reţeaua de drumurile judeţene, administraţiile locale au demarat acţiuni de salubrizare a localităţilor. AGERPRES