Consiliul Judeţean Arad a aprobat efectuarea unui audit extern la Compania de Apă

tolea_adrian3.jpgConsiliul Judeţean Arad a aprobat joi, în şedinţă extraordinară, la propunerea preşedintelui interimar Adrian Ţolea, efectuarea unui audit extern la S.C. Compania de Apă Arad S.A., companie în care deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Conform Hotărârii CJ Arad, auditul va viza perioada 1 ianuarie 2012 – 31 august 2015 şi următoarele domenii: Resurse umane, Derularea procedurilor de achiziţii publice şi Gestionarea litigiilor aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti şi punerea în executare a hotărârilor judecătoreşti.
Serviciile de audit extern se contractează de judeţul Arad prin Consiliul Judeţean Arad, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, se mai precizează în documentul adoptat de consilieri.

“Urmează ca în urma auditului extern de la Compania de Apă Arad să se afle mai multe despre ce s-a întâmplat în ultimii ani în această societate”, a declarat la finalul şedinţei CJ Arad, Adrian Ţolea. AGERPRES