Consilierii judeţeni au ales şi cel de-al doilea vicepreşedinte al CJ Caraş-Severin

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are, începând de pe 20 aprilie, un nou vicepreşedinte al acestui for, după alegerea, prin vot secret, a consilierului judeţean Flavius Constantin Nedelcea (PSD).

Am repus pe ordinea de zi alegerea vicepreşedintelui CJ. Ştiţi că de o perioadă destul de lungă de timp, CJ a funcţionat cu un singur vicepreşedinte, iar în şedinţa trecută, niciun candidat nu a întrunit numărul necesar de voturi. Candidatul propus de către coaliţia majoritară din Consiliul judeţean, domnul Flavius Nedelcea, a obţinut de această dată numărul necesar de voturi – 18 – pentru a fi ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

După zece luni de la alegerile locale, consilierii judeţeni şi-au ales cel de-al doilea vicepreşedinte, cu 18 voturi pentru Flavius Nedelcea, din partea PSD. Noul vicepreşedinte a afirmat, imediat după alegerea în funcţie, că va face echipă cu preşedintele Consiliului Judeţean, cu care este coleg de partid de peste 15 ani. “Mă simt onorat de această funcţie şi aş dori să asigur toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin că sunt un om de onoare şi voi fi alături de preşedintele Silviu Hurduzeu pentru a ne onora toate promisiunile sau cât mai multe dintre cele făcute cu ocazia campaniei electorale şi aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor care m-au susţinut şi în mod deosebit parlamentarilor social-democraţi care s-au aflat astăzi la şedinţă. Sper să fac lucruri frumoase alături de preşedintele CJ Caraş-Severin”, a afirmat noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Flavius Constantin Nedelcea.

La şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin, au fost prezenţi toţi parlamentarii social-democraţi din Caraş-Severin, în frunte cu preşedintele PSD, deputatul Ion Mocioalcă şi, respectiv, senatorul Ioan Narcis Chisăliţă şi deputaţii Luminiţa Jivan şi Ion Spânu.

Flavius Nedelcea este membru PSD din anul 2002 şi este la cel de-al doilea mandat de consilier judeţean, după ce a deţinut şi funcţia de consilier local, în cadrul CL Reşiţa. AGERPRES